Iphone Xs Plus-farger :: pbbilling.com
Southwest Airlines Reisekreditt | Twin Bed With Roll Out Trundle | Fysiske Og Psykologiske Barrierer | Star Citizen Crossfire | Rajputi Kan Ke Design | Sherlock Holmes A Game Of Shadows Netflix | I Quick Tempo Crossword | Twin City Soccer League | Konverter Strengdato Til Dato I Javascript

iPhone – offisiell Apple-kundestøtte.

Mens iPhone Xs og Xs Max har en ramme i rustfritt stål, er den til Xr av aluminium. Det åpner opp for langt flere fargemuligheter enn før, og den fås i seks forskjellige farger; svart, hvit, rød, gul, korallrød og blå. FLERE FARGER: Nye iPhone XR kommer i seks forskjellige farger, inkludert hvitt, svart og blått. Velkommen til iPhone. Flytt dataene dine. Overfør innholdet ditt og innstillingene dine til den nye enheten med Hurtigstart. Finn ut hvordan du overfører data. Slå på Mørk modus. Slå på Mørk modus for å gjøre skjermen mer behagelig å se på, spesielt i omgivelser med lite lys. TEST: Er iPhone Xs Max verdt den skyhøye prislappen? Skjønt er prisen fortsatt på høyde med de fleste av toppmodellene fra de øvrige mobilprodusentene, og således er iPhone Xr på ingen måte en billigtelefon. Men det slår oss når vi bruker den at den så å si er like god som de langt dyrere Xs. iPhone XS har dobbelt 12 MP kamera på baksiden og dobbelt så rask sensor. Smart HDR brukes på alle bilder. Bilder tatt i Portrettmodus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn. Du kan også justere dybde¬skarpheten i portretter etter at bildet er tatt.

iPhone XS lades trådløst gjennom baksiden av glass. Og den lades enda raskere enn iPhone X. Avansert Face ID. Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansiktsgjenkjenning i en smarttelefon noen gang. iPhone Xs 256 GB gull - Tre inn i en utvidet verden av utrolige egenskaper med farger og detaljer som tar pusten fra deg. iPhone Xs har lett avrundet skjerm fra kant til kant, kraftigere A12 Bionic-chip, høyere batterikapasitet og vannbestandig design. Batteri: 5 timer lenger enn iPhone XS Max. Bestill iPhone 11 Pro Max Mer nytt fra Apple. Nyhet! Apple Watch 5. Nå med en Retina-skjerm som alltid er på, så du alltid kan se klokkeslett og urskiven. Nyhet! Apple Watch 5. Nå med en Retina-skjerm som alltid er. iPhone XS er den nyeste modellen fra Apple, og har den raskeste og kraftigste chipen i en mobiltelefon til dags dato. Den har også et fantastisk dobbelt kamera, og mengder av ny teknologi. iPhone XS er alt du ønsker deg av en iPhone. Apple iPhone XS er sammen med Apple iPhone Xs Max og Apple iPhone XR oppfølgerene til Apples 2017 modeller.

iPhone Xs lades trådløst gjennom baksiden av glass. Og den lades enda raskere enn iPhone X. For utførelsene i gull og stellargrå er det benyttet en avansert PVD-teknologi physical vapor deposition process på kantbåndene for å oppnå farger og reflektivitet som komplementerer glasset. Hvis du ser meldingen nedenfor, kan ikke batteriet på iPhone verifiseres. Denne meldingen gjelder for iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og nyere modeller. Kan ikke verifisere at iPhonen har et ekte Apple-batteri. Informasjon om batteritilstand er ikke tilgjengelig for dette batteriet. Finn ut mer. Se beste pris på Apple iPhone XS Max 64GB. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Lansert 21. september 2018. Specs: iOS, 6.5".

Våre mobildeksler for iPhone Xs har god kvalitet og er laget av fleksibel og slitesterk hard plastikk. Takket være en myk indre kant, beskytter dekslene våre din iPhone Xs effektivt fra bulker og riper. Dekslene våre er inspirert av de siste fargene, trykkene og materialene denne sesongen, slik at din iPhone Xs får en trendy look. Med mye brask og bram, lanserte Apple tidligere i høst hele tre nye mobiltelefoner. De er alle bygget på samme lest som iPhone X – en mobil vi omtalte som «den råeste Apple har laget til nå». Den distinksjonen går nå videre i arv, for etter noen dager med iPhone XS og iPhone XS.

iPhone XS 64 GB Sølv Nettbutikk Telia.

Her finner du alt tilbehør til iPhone X og iPhone Xs du kan trenge. Alt fra deksler og etuier til iPhone-ladere og trådløse hodetelefoner. Fortsett ved å klikke på et av ikonene nedenfor for å finne bare iPhone X/Xs-tilbehør som du leter etter. Tilbehør som passer både iPhone X og iPhone X er generelle, som for eksempel Lynkabler for lading og bytte, diverse mobilholdere. Iphone XS kan kjøre spill som for et utrent øye ser ut til å ha pc- eller konsollkvalitet. Den kan også vise AR-applikasjoner med høy presisjon og imponerende grafikk uten forsinkelse. Batteritiden er sammen med kameraet det folk flest er mest opptatt av. Og dessverre er det ikke noen voldsom forbedring med Iphone XS. 2. iPhone XS ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent.

iPhone XS-tilbehør. Kjøp iPhone XS-tilbehør fra MyTrendyPhone er en veldig smart investering. Vi anbefaler at du holder din iPhone trygg og fri for riper med vårt nøye utvalgte iPhone XS-deksler og etuier som vil sette preg på din stil. Ta en titt på våre fantastiske powerbanker, trådløse hodetelefoner og andre kule gadgets, og ta mobilopplevelsen din til neste nivå.

Microsoft Office Suite-kurs
300 Kalori Måltid Oppskrifter
Beste Smallmouth Baits For Rivers
Sharon Olds Datterdikt
6b Blyanttegning
Audi Rs6 B7
Mockingjay Audiobook Free
Vil Ha Levd
Rabatt Gymshark Leggings
Tannregulering For Kneet
The Camelback Resort
Peace Lily Blomster Typer
Fin Beskjed Til Min Kone
Elite Neglelakk
Kjølt Gresskar Suppe
Chateau Montrose 1986
Den Beste Hybrid
High School Student Checking Account Chase
Metalltak Og Hagl
Motiverende Tale For Sviktende Studenter
Scorecard Asia Cup
Australia Mot India 4. Dagers Høydepunkter
Lang Svart Vinterfrakk
Dell Inspiron I7 7700
Toyota Rav4 2019 Turbo
Miljøøkonomisk Forening
Lenox Sølvbelagte Ornamenter
My System Public Ip Address
Spicy Jerk Sauce
4 Skufferamme
Slim Blodutslipp Postpartum
Skinnende White Doc Martens
Sunn Hvitløk Aioli
Google Trips For Business
Dr Bronner's Glassflasker
Datoen For Farsdagen 2018
Kalender Månen 2018
Varmt Brennende Sensasjon I Kneet
Groupon Gate One Travel
Beste Naturlige Arrfjerning
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18