Årsaken Til Utslipp Av Brun Før Periode :: pbbilling.com
Southwest Airlines Reisekreditt | Twin Bed With Roll Out Trundle | Fysiske Og Psykologiske Barrierer | Star Citizen Crossfire | Rajputi Kan Ke Design | Sherlock Holmes A Game Of Shadows Netflix | I Quick Tempo Crossword | Twin City Soccer League | Konverter Strengdato Til Dato I Javascript

Brun utslipp før en periode er vanligvis ufarlig, og det er mange mulige årsaker til det. Noen ganger kan det være en tidlig indikasjon på graviditet eller perimenopause. Mindre vanlig kan det være et tegn på en underliggende tilstand. Denne artikkelen undersøker årsakene til brun utslipp, og. Lysegul utslipp før perioden kan være normal, men det kan også være et tegn på en infeksjon. Les videre for å lære mer om gul utslipp før din periode. 9 årsaker. Gul utslipp kan ha forskjellige konsistenser eller lukter, avhengig av hvilken del av menstruasjonssyklusen du befinner deg i, og om utslippet er et tegn på en infeksjon. Hvis en kvinne som lever seksuelt oppdaget en brun utslipp på den første dagen i menstruasjonen, kan dette skyldes graviditeten. Noen ganger opptrer sin offensiv ubemerket og manifesteres bare av en forsinkelse. Ellers viser slike sekreter vedlegg av embryoet til livmorveggen. Ved vanlig amming er perioder ikke fraværende.

Årsaker til. utladning til tross for det faktum at det brun utslippet før den sykliske frigjøring av blod oftere - dette er normen, eliminere deres patologiske årsaker til behovet i det første sted, spesielt når samtidig er det andre ytterligere symptomer, slik som smerte, kløe, svie, overtredelse av. 10 årsaker til brunt blod etter periode. Det er normalt for en kvinnes vagina å slippe ut små mengder utslipp. Så å se brunt blod etter perioden er det ikke at uvanlig. Fortsatt, hva forårsaker det? Normalt slipper kvinner utslipp som er hvitt eller overskyet i fargen. Hver kvinne forventer å blø i løpet av sin periode, men hva om du ser litt blod i midten av syklusen eller dager før perioden? Er det noe galt? Skal du se legen din? Det du ser er sannsynligvis "spotting", og det er vanligvis ufarlig. Innholdsfortegnelse Hva er spotting? 2 Typer spotting1. Brun utslipp. brune flekker etter periode. Brun utflod etter at perioden er ganske vanlig, og vanligvis betyr at det er gamle menstrual blodet blir renset ut. Å legge merke til noen lys til mørk brun spotting etter at perioden er avsluttet betyr ikke alltid det er noe å bekymre seg for. Slimet rett før din tid kan også se gul til tider. Du kan også se brun utslipp i dagene rett etter din periode. Brune farget utslipp er faktisk gammelt blod som utspiller kroppen din. Spotting av blod eller brunt utslipp rundt tidspunktet for den forventede perioden kan være et.

Normalt, i den fruktbare perioden, bør det forekomme ganske rikelig hvit utslipp uten lukt og kløe eller gjennomsiktig. Spotting under eggløsning kan være forbundet med følgende sikre årsaker: Ruptur av follikulær sekken. Det modne egget slippes ut og begynner å bevege seg inn i livmorhulen. Vaginal utslipp av en kvinne avhenger direkte av nivået av hormoner og tilstanden til indre organer. Av sekretessens natur kan du bestemme dagene med økt fruktbarhet, diagnostisere visse sykdommer og forhindre miskramper under graviditeten. Blodig utslipp kan forårsakes, både ved fysiologisk og patologisk prosess. Typer blodutslipp. Brun utslipp før menstruasjon er bokstavelig talt dagen før, det vil si 1 dag før blødning regnes som helt vanlig. Siden menstruell blødning skyldes død av et egg, må det komme ut med uterus sekresjoner, og dette bør ikke være brått.

Bourgogne Hår Ombre Black Girl
Hipp Stage 1 Combiotic First Infant Melk Formula
Nike Air Force Siste Utgivelse
George Hw Bush Funksjonshemming
Adidas Originals Falcon For Kvinner
Acura 96 ​​Integra
Etiske Spørsmål Innen Psykiatrisk Sykepleie
Last Ned Apex Legends For Pc Free
Walgreens Migrene Lettelse
Beste Bøker Av 2019 Så Langt
Kate Spade Black White Polka Dot Purse
Disk Utility Clone Drive
Beste Måten Å Tilberede Cordon Bleu
Mla Format Avisartittel
John Williams Theme Fra Schindlers Liste
Medium Mørbrad Biff
Mazda 6 Sport Funksjoner
Ikke Kirurgisk Behandling For Hælspurs
Second Hand Action Camera
Nike Adapt 1
Balance Of Trade Quizlet
Komplimenter For Kvinnekroppen
Brother Pt 1080 Tape
Mary Berry Gresskar Suppe
Jeg Vil At All Jul Er Du
Hjemmelaget Avskallingsmaske Til Hudormer
Ms Office 2013 For PC
Freestyle Slow Cooker Oppskrifter
P0420 Toyota Prius 2007
Lår Ekstremt Sår
Reverse Bankart Tear
Treningsrutine
Iris Pressagh Død
Knollwood Assembly Of God
Vinner Mega Million Numbers For Tirsdag 23. Oktober
Du Ødela Sitater
Liste Over Karbonforbindelser Brukt I Dagliglivet
Dolphin Hotellreservasjoner
Hardt Støt På Innsiden Av Tannkjøttslinjen
95.5 Playlist For Radiostasjon
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18